Over ons

Pull-link legt zich toe op advies en de verkoop van bevestigingsmaterialen en gereedschappen voor de professionele markt.Pull-link is een 100% No-nonsense organisatie welke zich nauw verbonden voelt met u als professional waarbij de kernwoorden Kwaliteit en Service vanzelfsprekend zijn. De flexibele organisatie en onze visie op échte service zijn de reden tot de steeds groter groeiende afzetmarkt en tevreden klantenkring.

Kwaliteit

Als professional bent u meer dan gemiddeld gebaat bij hoogwaardige kwaliteit van zowel materiaal alsook uw gereedschap om tot een goed eindproduct te komen. Goede kwaliteit bevordert immers ook de productiecapaciteit en continuïteit. Pull-link begrijpt dit als geen ander en bewaakt zijn kwaliteit ook voortdurend

Service

Pull-link beschikt over een zeer actief serviceprogramma dat graag enkele stappen verder gaat dan anderen. Indien uw gereedschap beschadigd, defect of incompleet geraakt, kunt u rekenen op een supersnelle feedback. Bij kleine (uitwendige) reparaties die door onze klanten eenvoudig zelf uitgevoerd kunnen worden zijn alle onderdelen direct uit voorraad leverbaar.
Heeft men te maken met reparaties waarbij het gereedschap inwendig gerepareerd dient te worden, dan beschikt Pull-link over een flexibel werkend eigen reparatieteam welke uw gereedschap weer operationeel maakt in onze werkplaats.
Bij ons hoeft u geen rekening te houden met een reparatietermijn van enkele weken , maar zal de reparatie in veel gevallen binnen enkele werkdagen gereed zijn. Indien u afhankelijk bent van uw gereedschap, dan hebben wij de mogelijkheid om razendsnel een vervangend gereedschap te leen toe te zenden, alles in goed overleg met u als klant!