Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Wij geven antwoord op uw vraag. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via onze contact pagina.

Indien ik iets bestel via uw webshop, hoe lang is dan de levertijd?

Pull-link werkt met grote voorraden, waardoor wij zeer snel kunnen uitleveren. Vaak word uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Doorgaans bedraagt de levertijd 1-3 werkdagen. Mocht een artikel onverhoopt tijdelijk uitverkocht zijn, dan nemen wij spoedig contact met u op.
Heeft u grote spoed met uw bestelling, neem dan a.u.b. vooraf (bij voorkeur telefonisch) contact met ons op.

Pull-link werkt voor de verzending van uw bestellingen samen met de DPD pakketdienst. Deze hebben ook een bezorgservice op de Zaterdagen (excl. feestdagen) Indien u uw bestelling op Zaterdag wenst te ontvangen, verzoeken wij u dit te melden bij uw bestelling. Standaard bezorgen wij van Maandag t/m. Vrijdag. Voor Zaterdagbezorgingen worden bij ons geen extra verzendkosten in rekening gebracht.

Hoewel Pull-link zich voornamelijk richt op de professional, is het ook voor particulier / hobbyist gewoon mogelijk om uw bestelling te plaatsen in onze webshop. U dient dan bij de genoemde prijzen 21% BTW. te rekenen. Dit word automatisch voor u gedaan in het afrekenproces.
Het invullen van een BTW-nummer is daarom ook niet verplicht in het bestelformulier, u kunt dit veld gewoon leeg laten.

U krijgt bij ons 12 maand volledige fabrieksgarantie op onregelmatigheden voortvloeiend uit productiefouten.

Bij de aankoop van onze producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.
Indien U van dit herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.
Indien u gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening.
Indien de u reeds het aankoopbedrag betaald heeft, zal Pull-link dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door ons en sluitend bewijs van complete terugzending overlegt kan worden.